Ø 3,30 m

Premium trampoline springmat 11ft / 335 cm Diamond System

€139,00
Afmeting: 

Een Etan Premium springmat geschikt voor een trampoline van 335 cm, met 72 veren met een veerlengte tussen de 21,5-22 cm. Deze Premium springmat is uitgerust met het Diamond System, waarbij om en om een kunststof triangel met ronde opening en een kunststof triangel met sleufopening aan de springmat bevestigd is. Hierdoor worden de veren eerder geactiveerd en spring je zelfs met weinig gewicht makkelijk tot grote hoogtes. Deze springmat is geschikt voor alle merken trampolines maar let hierbij goed op de genoemde afmetingen. Exclusief trampoline veren.

Inground Hi-Flyer 10 Combi trampoline + veiligheidsnet

€499,00
Afmeting: 

Kies je voor een Inground trampoline met net, dan kies je voor veiligheid. Deze Inground Hi-Flyer 10 trampoline Heeft een randkussen van maar liefst 3 cm dik waarmee het frame goed wordt afgeschermd. Kinderen kunnen zich op deze manier niet aan het frame bezeren. Het veiligheidsnet wordt aan de binnenkant van de rand gemonteerd waardoor kinderen nooit met hun handen of voeten bij de veren kunnen raken. Door de geringe hoogte kunnen kinderen makkelijk op en af klimmen en kunnen ze heerlijk springen.

Merk: 

Avyna Universeel randkussen Heavy Duty Ø 330 cm Grijs

€209,00
Afmeting: 

Dit Avyna universeel trampoline Heavy Duty randkussen past op alle merken trampolines met doorsnede Ø 330 cm. Dit Heavy Duty trampoline randkussen is verkrijgbaar in het groen en in het grijs. Door middel van elastieken wordt deze trampoline rand bevestigd enkel rond het topframe van de trampoline. 
Dit universele Heavy Duty grijze randkussen is 2,5 cm dik en vervaardigd van slijtvast 0,6 mm PVC.

Merk: 

Avyna Universeel randkussen Heavy Duty Ø 330 cm Groen

€209,00
Afmeting: 

Deze Avyna universele Heavy Duty trampolinerand past op alle merken trampolines welke een doorsnede van Ø 330 cm hebben. Deze Heavy Duty trampoline rand is verkrijgbaar in de kleuren groen en grijs. Deze trampolinerand bevestig je eenvoudig door middel van elastieken rond het topframe van de trampoline. 
Dit universele Heavy Duty groene randkussen is maar liefst 2,5 cm dik en vervaardigd van slijtvast 0,6 mm PVC.

Merk: 

Etan 11 Inbouwkit Ø3,30m

€185,00
Afmeting: 

De Etan Inbouwkit 11 is bedoeld voor alle trampolines uit ons assortiment met een omtrek van 3,30m. Door een trampoline in te graven maak je het trampoline springen meteen een stuk veiliger en het ziet er nog eens beter uit in de tuin ook.

- lage valhoogte
- ontluchtingsgaten
- gemakkelijke opstap
- weinig graafwerk
- inclusief bevestigingsmateriaal

Merk: 

Premium 11 veiligheidsnet

€329,00
Afmeting: 

Met een veiligheidsnet wordt de trampoline nog veiliger. Het Etan Premium 11 veiligheidsnet is geschikt om op een Etan Premium Gold of Silver 11 trampoline te monteren. Het veiligheidsnet valt aan de buitenzijde van het groene randkussen, zodat er geen verlies is aan spring- en speelruimte. De veiligheidsnetten van Etan Premium hebben de beste kwaliteit en de hoogste duurzaamheid. Uw kinderen genieten van een grote speelruimte en een optimale veiligheid. Van Etan beschermingsnetten heeft u zelf net zoveel plezier als uw kinderen