Proline 12 trampoline Groen

€849,00

De PROLINE is een robuuste trampoline. Geschikt voor kinderen en volwassenen. Door de lange veren heeft deze trampoline een uitstekende vering. Het "heavy duty" randkussen bedekt de veren ruimschoots en ligt er perfect sluitend op! Voor deze trampolines zijn diverse accessoires verkrijgbaar : een veiligheidsnet, trapje, afdekzeil, ...
PROLINE trampolines staan erom bekend dat ze lang meegaan, o.a. vanwege de stevige constructie van het frame en de goed afgewerkte lasnaden. Een geweldig fitness toestel voor het opbouwen van kracht en conditie. Door de ronde vorm zal de springer steeds opnieuw naar het midden bewogen worden, wat dus extra veiligheid geeft. Kan zomer en winter buiten staan. Een trampoline om jaren en jaren plezier van te hebben.
PROLINE trampolines komen compleet met een uitgebreide handleiding en volledige fabrieksgarantie

Technische details

Diameter trampoline (cm)365
Hoogte (cm)90
Maximaal gebruikersgewicht (kg)180
KleurGroen
MerkProline
Breedte x dikte beschermingsrand (mm)400 x 25
Materiaal / afwerking frameDubbel thermisch verzinkt
Buis dikte (mm)42 x 2 mm
Aantal veren80
Lengte veren (mm)225
Eigenschap veerElektrolytisch gegalvaniseerd
Materiaal triangel springmatPP
Montage tijd (2 pers)45 minuten
Verpakking (cm)177 x 52 x 32 + 163 x 54 x 24
Bruto gewicht (kg)78
Netto gewicht (kg)83
Randkussen garantie 3 jaar
Frame garantie10 jaar
Springmat garantie3 jaar
Veren garantie10 jaar
De Pro-Line trampolines zijn de meest verkochte kwaliteitstrampolines in België en Nederland. Meerdere turnverenigingen gebruiken de Pro-Line trampolines als oefentrampoline voor thuisgebruik. Wanneer u kiest voor een Pro-Line trampoline dan weet u zeker dat u een trampoline koopt van pure kwaliteit. Deze kwaliteit is terug te zien in het grote aantal veren, een uitzonderlijk dik stalen frame en extra dikke randkussens. Het stalen frame is dubbel gegalvaniseerd en ook de veren zijn zwaar gegalvaniseerd en zullen niet roesten. Bij het ontwerp van de Pro-Line trampolines werd bijzondere aandacht gegeven aan de veiligheid. Veiligheid en een goede afwerking zorgen er voor de Pro-Line trampolines behoren tot de beste trampolines ter wereld.
Het belangrijkste onderhoud aan een trampoline is het regelmatig schoonmaken van het randkussen. Pas op met schoonmaakmiddel en heet water: dat kan beschadigingen veroorzaken. Met koud water en een doekje is de beschermrand zo weer schoon. Met onze UV-beschermende randkussen reiniger krijgt u het beste resultaat. Aan het frame en de veren is bijna geen onderhoud nodig. De framebuizen zijn gegalvaniseerd zodat roest geen kans krijgt. Het is verstandig om jaarlijks even het frame en de lasnaden na te lopen en zo nodig bij te werken met zinkhoudende verf. Het gebruik van kunstmest kan de coating van het frame beschadigen. Als de trampoline voor een langere tijd niet wordt gebruikt, kan deze het best in een droge omgeving worden bewaard. Om jarenlang plezier te hebben van uw trampoline is het raadzaam om er op een verantwoorde manier mee om te gaan. Dat is nog belangrijker dan regulier onderhoud. Gebruik de trampoline bijvoorbeeld niet met schoenen, skateboards of andere harde voorwerpen. Een goed alternatief is een Bounceboard. Dit bord is niet schadelijk voor een trampoline.
Het gebruik van een trampoline wordt pas echt leuk met de accessoires in ons assortiment. Met een veiligheidsnet en een trampolinerok voorkomt u ongelukken bij uw kinderen. Een beschermhoes verlengt de levensduur van de trampoline aanzienlijk en houdt bovendien het springvlak vrij van bladeren en vuil. Voor meer leuke accessoires, zoals een trampolinetent, een Flashlight of een Bounceboard, kijkt u in de categorie trampolineaccessoires.