Premium trampoline ladder 90

€34,50

Om gemakkelijker op de trampoline te komen gebruik je het best een trampoline ladder. Het Premium trapje is gemaakt van gegalvaniseerd, kwalitatief staal.

De trampolinetrap van Etan is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Hierdoor roest het trapje niet. Aan de onderkant van de poten en aan de uiteindes van de haken zit kunststof bevestigd. De trampolinetrap is makkelijk aan het trampolineframe te haken.

Deze trampolineladder is geschikt voor alle trampolines vanaf een frame hoogte van 80cm.

Technische details

Geschikt voor trampolines van 80 cm of hoger
aantal treden 3 treden
Kleur gegalvaniseerd
Merk Etan Premium
Bruto gewicht (kg) 2,75
Netto gewicht (kg) 1,75
Verpakking (cm) 118 x 31 x 8
Staal garantie 1 jaar
Overige onderdelen 3 maanden
Een trampoline die niet is ingegraven is al snel 80 centimeter hoog. Voor kleine kinderen is het onmogelijk om zonder extra hulp op de trampoline te komen. Een trampolinetrapje biedt dan uitkomst: uw kinderen kunnen zelfstandig op de trampoline klimmen.
Het belangrijkste verschil tussen de modellen is het aantal treden. Voor kleine trampolines zijn twee treden voldoende, bij grotere raden we een trap met drie treden aan. Bij de trampolinetrapjes is aangegeven voor welke trampolines ze geschikt zijn. Alle trapjes zijn vervaardigd uit gegalviseerd staal. De bevestigingspunten zijn beschermd met rubber en de treden zijn voorzien van een antislipcoating.
We kunnen het haast niet voorstellen, maar het kan zijn dat u niet tevreden bent over een trampolinetrap van Etan. Mocht u problemen ervaren bij uw product of om een andere reden ontevreden zijn, neem dan contact met ons op. Samen met u zoeken we naar een oplossing. Er is immers niets mooier dan een tevreden klant!