Premium 14 veiligheidsnet

€349,00

Met een veiligheidsnet wordt de trampoline nog veiliger. Het Etan Premium 14 veiligheidsnet is geschikt om op een Etan Premium Gold of Silver 14 trampoline te monteren. Het veiligheidsnet valt aan de buitenzijde van het groene randkussen, zodat er geen verlies is aan spring- en speelruimte. De veiligheidsnetten van Etan Premium hebben de beste kwaliteit en de hoogste duurzaamheid. Uw kinderen genieten van een grote speelruimte en een optimale veiligheid. Van Etan beschermingsnetten heeft u zelf net zoveel plezier als uw kinderen

Technische details

Geschikt voor De Etan Premium Gold en Silver trampolines van 4,3
Kleur Groen
Merk Etan
Ingang veiligheidsnet overlap
Bruto gewicht (kg) 41
Netto gewicht (kg) 39
Verpakking (cm) 140 x 40 x 20
Staal garantie 3 jaar
Garantie overige onderdelen 1 jaar
Het net van de veiligheidsnetten van Etan zijn gemaakt van polypropyleen. De openingen in dit materiaal zijn klein genoeg, zodat er geen vingers van kinderen in verstrikt kunnen raken. Ingangen van veiligheidsnetten kunnen met een rits zijn, met clips of met een overlap. Wij adviseren veiligheidsnetten met een overlap, zodat kinderen van alle leeftijden er makkelijk zelf in en uit kunnen. Tevens leert de ervaring dat de ingang van de veiligheidsnetten met een rits of clips vaak niet dicht worden gemaakt, zodat kinderen er op deze plek makkelijk uit kunnen vallen.
De palen van de veiligheidsnetten zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als het frame van de trampoline. Een paal bestaat uit twee buisdelen, welke in elkaar worden geschoven. Er zijn verschillende manieren van bevestigen van de palen van de diverse merken aan het trampolineframe. Om de paal wordt een laag foam geschoven, zodat springers zich niet bezeren wanneer ze de paal onverhoopt raken. Als afwerking zit er een toplaag om het foam van, vaak, hetzelfde materiaal als waarvan het randkussen is gemaakt.
We raden aan om altijd een veiligheidsnet te bevestigen. Een trampoline is al snel 80 centimeter hoog. Dat is even hoog als bijvoorbeeld een bureau of een eettafel. Daar laat u uw kinderen toch ook niet zonder bescherming op spelen? Een beschermingsnet rondom een trampoline kan daarom veel ongevallen voorkomen. Zo kunt u als ouder onbezorgd genieten van uw spelende kinderen! De Premium veiligheidsnetten zijn gemaakt van de beste materialen waarvan de afwerking ongeëvenaard is. De overlappende ingang staat garant voor een optimale veiligheid voor uw kinderen. Dankzij de fiberglass toprail staat het net altijd strak gespannen. De kwaliteit en de pasvorm van dit veiligheidsnet past perfect bij de Etan Premium trampolines.