Etan rubber tegel rood 500x500mm

€15,00

Met veiligheidstegels van Etan kiest u voor de beste ondergrond voor uw speeltoestel of trampoline. Deze tegels zijn schokabsorberend en valbrekend. Dat vinden wij belangrijk. De veiligheid van uw kinderen staat immers voorop! Deze veiligheidstegels van Etan zijn gemaakt van rubber. Ze verzachten de val van kinderen en moeten om de speeltoestellen gelegd worden. Deze tegel is 500 bij 500mm en is rood van kleur.

- gekeurd op HIC-waarden
- hoge valdemping
- slijtvast
- vochtdoorlatend
- onderhoudsvrij

Veiligheidstegels bieden een veel grotere veiligheid en bescherming dan normale tegels. Dankzij de valbreking wordt de kans op letsel minimaal. Het zachte oppervlak voorkomt schaafwonden. De tegels zijn weerbestendig en worden niet aangetast door vuil en regen.
De veiligheidstegels zijn door het Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek getest op HIC-waarden. Dat betekent dat de speelplaatstegels een gecertificeerde veiligheid hebben
De vierkante tegels zijn leverbaar in de kleuren zwart, rood en groen. De tegels met een zijde van 50 centimeter zijn drie centimeter dik. De tegels met een zijde van één meter hebben een dikte van vijf centimeter.
De tegels zijn vuil- en regenbestendig. Dat betekent dat onderhoud overbodig is voor de levensduur van de veiligheidstegels. Natuurlijk is het wel aangeraden om de tegels af en toe schoon te maken. Zodoende hebt u weer een strakke en schone ondergrond onder uw speeltoestel.
De tegels hoeven niet gelijmd of verankerd te worden. Het eigen gewicht zorgt ervoor dat de tegels gewoon op hun plek blijven liggen.

Technische details

Kleur Rood
Afmeting (m) 0,50 x 0,50
Hoogte (cm) 3
Valhoogte 1,00
Bruto gewicht (kg) 5,1
Netto gewicht (kg) 5,1
Verpakking (cm) 50 x 50 x 3
Garantie 2 jaar, geen garantie op kleur