Etan Premium Silver 10 trampoline

€419,00

De Etan Premium 10 komt met een dik groen randkussen en een diameter van 3,00 meter. Het is een echte kwaliteitstrampoline die in Europa is ontwikkeld en geproduceerd. Het Diamond System en het extra zware frame verlenen de Etan Premium ongelooflijk goede springkracht. Het frame van een trampoline is gemaakt van staal dat gegalvaniseerd is om roesten te vermijden. Dat betekent dat het frame is bedekt met een laagje zink. Het frame van een trampoline bestaat uit toprails met pootsokkels en toprails zonder pootsokkels. De toprails met pootsokkels vormen samen de grote ronde. Aan de pootsokkels worden de poten bevestigd. De poten hebben een w-vormige basis voor extra stevigheid. Zorg er altijd voor dat de trampoline geheel horizontaal staat. Dan behoudt het frame zijn stevigheid.

Technische details

ADiameter trampoline (cm)300
Hoogte (cm)75
Maximaal gebruikersgewicht (kg)150
KleurGroen
MerkEtan Premium
Breedte x dikte beschermingsrand (mm)340 x 30
Materiaal / afwerking frameDubbel thermisch verzinkt
Buis dikte (mm)2
Aantal veren72
Lengte veren (mm)175
Materiaal triangel springmatPP
Diamond System springmatJa
Montage tijd (2 pers)45 minuten
Verpakking (cm)170 x 44 x 15 + 153 x 54 x 20
Bruto gewicht (kg)60
Netto gewicht (kg)56
Randkussen garantie3 jaar
Frame garantie10 jaar
Springmat garantie5 jaar
Veren garantie5 jaar
De Etan Premiumlijn is voorzien van de beste materialen en de nieuwste mogelijkheden. De kwaliteit van het frame is hoger dan ooit door gebruik te maken van dikker staal en een dubbele zinkbehandeling. Dankzij de dikke beschermrand is de Premium de veiligste trampoline in ons assortiment. Met het juiste onderhoud gaat deze trampoline tientallen jaren mee. De Premium trampolines zijn voorzien van het Diamond System. Dat houdt in dat er veerbevestigingen van verschillende lengtes worden geplaatst. Zo kunnen kleine kinderen goed springen, maar hebben ook de oudere kinderen genoeg springkracht. De trampoline heeft een maximum springgewicht van 150 kg. Etan geeft minimaal vijf jaar garantie op de veren, de randkussens en de springmat. In het frame hebben we zelfs zoveel vertrouwen dat we daar tien jaar garantie op geven.
Het belangrijkste onderhoud aan een trampoline is het regelmatig schoonmaken van het randkussen. Daar komt veel vuil en bladeren terecht. Pas op met schoonmaakmiddel en heet water: dat kan beschadigingen veroorzaken. Met koud water en een doekje is de beschermrand zo weer schoon. Met onze UV-beschermende randkussenreiniger krijgt u het beste resultaat. Aan het frame en de veren is bijna geen onderhoud nodig. De framebuizen zijn gegalvaniseerd zodat roest geen kans krijgt. Het is verstandig om jaarlijks even het frame en de lasnaden na te lopen en zo nodig bij te werken met zinkhoudende verf. Het gebruik van kunstmest kan de coating van het frame beschadigen. Als de trampoline voor een langere tijd niet wordt gebruikt, kan deze het best in een droge omgeving worden bewaard. Om jarenlang plezier te hebben van uw trampoline is het raadzaam om er op een verantwoorde manier mee om te gaan. Dat is nog belangrijker dan regulier onderhoud. Gebruik de trampoline bijvoorbeeld niet met schoenen, skateboards of andere harde voorwerpen. Een goed alternatief is een Bounceboard. Dit bord is niet schadelijk voor een trampoline.
Onze Inground trampolines zijn natuurlijk speciaal gemaakt om snel ingegraven te worden, maar voor alle andere trampolines in ons assortiment is een speciaal inbouwkit verkrijgbaar. Door een trampoline in te graven ziet uw tuin er weer egaal uit. Daarnaast zorgt het ingraven voor een veiligere tuin: huisdieren of kleine kinderen kunnen niet meer onder de trampoline terechtkomen. Kijk voor meer informatie op de pagina trampoline ingraven