Etan FlashLight rood

€25,00

De Flashlight is een gekleurd licht dat onder een trampoline wordt bevestigd. Door te springen beginnen de lampjes te branden. Zo is het zelfs leuk om in het donker te springen!

cool lichteffect
leverbaar in verschillende kleuren
gebruikt normale batterijen
weerbestendig
eenvoudige bevestiging

Geschikt vooralle trampolines
KleurRood
MerkEtan
Diameter(cm)20
Montage tijd (1 pers)5 minuten
Netto gewicht (kg)0,25
Bruto gewicht (kg)0,65
Verpakking (cm)36 x 36 x 8
Overige onderdelen1 jaar
De Flashlight wordt bevestigd door middel van vier elastieken. Met ijzeren haakjes worden de vier elastieken aan het frame bevestigd. De Flashlight kan dus vrij bewegen wat zorgt voor mooie bewegende lichteffecten.
Hoe wordt de Flashlight van stroom voorzien? In de Flashlight worden twee AA-batterijen geplaatst. Dat zijn gewone batterijen die door elk huishoudelijk apparaat worden gebruikt. De batterijen zijn niet inbegrepen bij de bestelling.
Kan ik met de Flashlight veilig in het donker springen? Nee. De Flashlight is geen vervanger van degelijk daglicht. Het licht is niet constant en de lamp wordt onder de trampoline bevestigd. Daarom wordt het bovenvlak van de trampoline niet voldoende verlicht. De Flashlight komt het best tot zijn recht in de schemering. In de schemering is trampolinespringen een stuk veiliger dan ’s nachts, terwijl de Flashlight dan nog steeds goed zichtbaar is.