Etan Bounce board

€89,00

Het Bounce board is een unieke en veilige toevoeging op het trampolinespringen. Met dit Bounce board worden alle snowboard- en skateboardmoves tot in de perfectie geoefend! De Etan bounceboards maken trampoline springen nog gaver. Coole tricks en mooie sprongen zijn nog beter met een bounceboard! Dit bounceboard is groen van kleur.
hoge funfactor
veilig lichtgewicht en flexibel
duurzaam materiaal
hoogwaardige afwerking

Technische details

Kleur Groen
Afmeting (m) 0,88 x 0,32 x 0,12
Merk Etan
Materiaal EVA foam
Bruto gewicht (kg) 2,55
Netto gewicht (kg) 1,3
Verpakking (cm) 88 x 32 x 14
Overige onderdelen 1 jaar
Ja. Het Bounceboard is gemaakt van een lichtgewicht en flexibel foam. Het schuimrubber heeft een groot schokabsorberend vermogen. Het board kan daarom geen letsel veroorzaken bij uw kinderen. Het jumpboard wordt bevestigd door middel van stevige nylon strips met een sluitclip.
Een Bounceboard is een unieke toevoeging op het trampolinespringen. Omdat het board de voeten op een vaste plek houdt, wordt het springen een stuk uitdagender. Het springen met een springbord bevordert het ruimtelijk inzicht en de lichamelijke controle bij uw kind.
Een Bounceboard is een leuke accessoire voor jong en oud. Het is geschikt voor elke trampoline en voor elke schoenmaat. Het maximale gewicht dat het Bounceboard kan dragen is 150 kg. Vanwege de afmeting is het bord niet geschikt voor de heel jonge kinderen.