Avyna fitness trampoline met beugel - Groen

€179,00

Deze geweldige ronde fitness mini trampoline met beugel van Avyna PRO-LINE heeft een diameter van 103 cm en is voorzien van een soepele springmat en een zeer stevig en sterk trampoline randkussen.
Trampoline fitness voor iedereen
Op deze mini trampoline is fitness voor jong en oud mogelijk. Door te springen op een fitness trampoline bereik je een hoge trainingsintensiviteit waarbij je de spieren en gewrichten minder belast. Dit doordat je door de vering van de trampoline een zachte landing hebt. De kans op blessures wordt hierdoor een stuk kleiner.
Door te fitnessen op een trampoline kun je een snelle vetverbranding en de stofwisseling bevorderen met als resultaat een blijvend gewichtsverlies. En met de juiste oefeningen kun je er de coördinatie en spierkracht van beenspieren, buikspieren en rugspieren mee trainen. Door de verbeterde bloedsomloop verminder je cellulitis problemen en wordt je conditie beter.
Trampoline springen en revalidatie / fysiotherapie
Deze fitness trampolines zijn ook bijzonder geschikt voor gebruik bij revalidatie, fysiotherapie, scholen en andere instellingen en bedrijven.
Trampoline voor binnen en buiten
Mini trampolines zijn ook ideaal voor de allerkleinste springers en trampoline springers die weinig ruimte hebben in de tuin. De mini en fitness trampolines worden vaak ook binnenshuis gebruikt voor een complete workout.
We hebben groene en grijze ronde mini / fitness trampolines in ons assortiment met én zonder beugel. Met een trampolinebeugel kunnen de oefeningen uitgebreid worden.

Technische details

Product omschrijving PRO-LINE trampoline set 40' met beugel
EAN code 8717662616969
Hoogte beugel 124
Top frame (mm) 25 x 25 x 1,5 
Onderstel poten (mm) 25 x 1,8
Trampoline (Ø / cm) 103 
Afmeting springmat (cm) 73
Frame hoogte (cm) 20
Max. gebruikersgewicht (kg) 80
Aantal veren 30
Lengte veren (mm) 9
Eigenschap veren gegalvaniseerd staal
Randkussen kleur groen
Randkussen PVC (mm) 0,6
Randkussen dikte (cm) 1
Randkussen breedte (cm) 14,5
Closed cell foam (cm) 5
Netto gewicht (kg) 7
Bruto gewicht (kg) 10
Afmeting verpakking (cm) 104 x 104 x 7
Garantie frame 2 jaar
Garantie veren 5 jaar
Garantie randkussen 2 jaar
Garantie springmat 2 jaar