Avyna Bounce board

€99,00

Bounce met een Bounce Board van Avyna

et Avyna Bounce Board voor op de trampoline is een super leuke manier om het trampoline springen een extra dimensie te geven! Met een Bounce board kun je alle snowboard en wakeboard moves veilig oefenen!

Trampoline Bounce Board 
Dit spring fun bounceboard is ideaal voor het uitoefenen van snowboard, wakeboard bewegingen op een trampoline.
Het Avyna Bounce Board is vervaardigd uit sterk closed cell schuimrubber welke flexibel is en een groot schok absorbtie vermogen heeft.

Dit is het enige board dat uw trampoline niet zal beschadigen.
Het bounce board is tevens super licht en buigzaam. Het bounce board is duurzaam en is voor het oefenen van snow, wake, kite en skate moves.

Kan ook op watertrampolines gebruikt worden.

Technische details

Kleur zwart/oranje
Afmeting (m) 0,88 x 0,32 x 0,12
Merk Avyna
Materiaal EVA foam
Bruto gewicht (kg) 2,55
Netto gewicht (kg) 1,3
Verpakking (cm) 88 x 32 x 14
Overige onderdelen 1 jaar
Ja. Het Bounceboard is gemaakt van een lichtgewicht en flexibel foam. Het schuimrubber heeft een groot schokabsorberend vermogen. Het board kan daarom geen letsel veroorzaken bij uw kinderen. Het jumpboard wordt bevestigd door middel van stevige nylon strips met een sluitclip.
Een Bounceboard is een unieke toevoeging op het trampolinespringen. Omdat het board de voeten op een vaste plek houdt, wordt het springen een stuk uitdagender. Het springen met een springbord bevordert het ruimtelijk inzicht en de lichamelijke controle bij uw kind.
Een Bounceboard is een leuke accessoire voor jong en oud. Het is geschikt voor elke trampoline en voor elke schoenmaat. Het maximale gewicht dat het Bounceboard kan dragen is 150 kg. Vanwege de afmeting is het bord niet geschikt voor de heel jonge kinderen.