Premium Ø 4,30 m afdekhoes

€59,00

De Etan Premium 14 kan nu worden bewapend met een beschermhoes welke ervoor zorgt dat slechte weersomstandigheden uw trampoline geen parten meer zal spelen. De hoes heeft een omtrek van 4,30 en is groen gekleurd en is geschikt voor alle trampolines met deze maat.

Technische details

Geschikt voor trampolines van Ø 4,30 m
Kleur Groen
Merk Etan Premium
Materiaal PVC
Dikte beschermhoes 0,35
Montage tijd (2 pers) 2 minuten
Bruto gewicht (kg) 8,25
Netto gewicht (kg) 7,25
Verpakking (cm) 50 x 46 x 12
De levensduur van een trampoline wordt verkort als hij veel wordt blootgesteld aan de weersomstandigheden. Regen en vuil kan op lange termijn de kwaliteit van het staal aantasten. Daarnaast beschermt een hoes tegen bladeren op het springvlak. U hoeft dus nooit meer het springvlak schoon te maken als u gebruik wilt maken van de trampoline. Een beschermhoes komt vooral van pas wanneer een trampoline langere tijd niet wordt gebruikt of als deze is geplaatst onder een boom.
Voor iedere trampoline in ons assortiment is een hoes beschikbaar. Iedere beschermhoes biedt voldoende bescherming tegen regen en vuil. Het verschil tussen de Etan beschermhoes en de Premium beschermhoes is de kwaliteit en de dikte van het materiaal. Een Premium beschermhoes is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat beschermd is tegen UV-straling. Zonlicht heeft daarom geen nadelige effecten op de kleur en de kwaliteit van het materiaal. Een Premium beschermhoes is dikker en gaat daarom vele jaren langer mee.
We kunnen het haast niet voorstellen, maar het kan zijn dat u niet tevreden bent over een trampolinetrap van Etan. Mocht u problemen ervaren bij uw product of om een andere reden ontevreden zijn, neem dan contact met ons op. Samen met u zoeken we naar een oplossing. Er is immers niets mooier dan een tevreden klant!