Avyna afdekhoes trampoline 300x225 cm Groen

€49,50

Rechthoekige PRO-LINE groene universele beschermhoes voor de trampoline.
Deze afdekhoes is geschikt voor zowel ingraaf als opbouw trampolines.

De hoes past op alle rechthoekige trampolines met afmetingen van 300 x 225 cm.
Afwatering door een rooster in het midden van de trampoline zodat na een regenbui de trampoline zo goed als droog is.

Met een trampoline afdekhoes wordt de trampoline beschermd tegen alle weersinvloeden en vuil om de levensduur van de trampoline te verlengen.

Technische details

Geschikt voor alle trampolines van 3,00m x 2,25m
Kleur Groen
Merk Proline
Materiaal PVC
Dikte beschermhoes 0,3
Montage tijd (2 pers) 2 minuten
Bruto gewicht (kg) 3
Netto gewicht (kg) 2,7
Verpakking (cm) 32 x 327 x 17
De levensduur van een trampoline wordt verkort als hij veel wordt blootgesteld aan de weersomstandigheden. Regen en vuil kan op lange termijn de kwaliteit van het staal aantasten. Daarnaast beschermt een hoes tegen bladeren op het springvlak. U hoeft dus nooit meer het springvlak schoon te maken als u gebruik wilt maken van de trampoline. Een beschermhoes komt vooral van pas wanneer een trampoline langere tijd niet wordt gebruikt of als deze is geplaatst onder een boom.
Voor iedere trampoline in ons assortiment is een hoes beschikbaar. Iedere beschermhoes biedt voldoende bescherming tegen regen en vuil.
We kunnen het haast niet voorstellen, maar het kan zijn dat u niet tevreden bent over een product. Mocht u problemen ervaren bij uw product of om een andere reden ontevreden zijn, neem dan contact met ons op. Samen met u zoeken we naar een oplossing. Er is immers niets mooier dan een tevreden klant!